ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Beverage Quality and Safety

دانلود کتاب کیفیت و ایمنی نوشیدنی

Beverage Quality and Safety

مشخصات کتاب

Beverage Quality and Safety

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1587160110, 9781587160110 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 240 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Beverage Quality and Safety به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کیفیت و ایمنی نوشیدنی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کیفیت و ایمنی نوشیدنی

بر اساس یک دوره کوتاه IFT، کیفیت و ایمنی نوشیدنی اطلاعاتی در مورد آخرین روندهای صنعت نوشیدنی مرتبط با محصولات، پردازش و فن‌آوری‌های بسته‌بندی - از جمله نوشابه‌های تغذیه‌ای نسل جدید ارائه می‌دهد. همچنین موضوعات مهم نظارتی، از جمله مقررات فدرال در مورد HACCP را پوشش می دهد. از جمله موضوعاتی که به آن می پردازد عبارتند از فرآوری آب میوه ارگانیک، بسته بندی فعال، میکروبیولوژی آب میوه ها و نوشیدنی ها، فناوری های فرآوری جایگزین برای کنترل فساد، و تمیز کردن و بهداشت کارخانه های نوشیدنی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Based on an IFT short course, Beverage Quality and Safety offers information on the latest beverage industry trends related to products, processing, and packaging technologies - including new generation nutraceutical beverages. It also covers important regulatory issues, including federal regulations on HACCP. Among the topical issues it addresses are organic juice processing, active packaging, the microbiology of fruit juices and beverages, alternative processing technologies to control spoilage, and cleaning and sanitation of beverage plants.





نظرات کاربران