دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: پخت و پز ویرایش: نویسندگان: Susan Tucker. S. Frederick Starr سری: ISBN (شابک) : 1604731273, 9781604731279 ناشر: University Press of Mississippi سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 276 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی نیواورلئان: چهارده غذای خاص و تاریخچه آنها: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی، غذاهای آمریکایی
در صورت تبدیل فایل کتاب New Orleans Cuisine: Fourteen Signature Dishes and Their Histories به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آشپزی نیواورلئان: چهارده غذای خاص و تاریخچه آنها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با مشارکت کارن لیتم، پاتریشیا کندی لیوینگستون، مایکل میزل-نلسون، سینتیا لیجون نوبلز، شارون استالورث نوسیتر، سارا روهن، و سوزان تاکر آشپزی نیواورلئان: چهارده غذای امضا و تاریخچه آنها مقالاتی را در مورد دستاوردهای جدید بی نظیر ارائه می کند. مکه وقت غذا با اختصاص هر فصل به یک کوکتل، پیش غذا، ساندویچ، غذای اصلی، غذای اصلی، یا دسر، مشارکت کنندگان از بشقاب آشپزی کلکسیون نیواورلئان ماهیت Big Easy را از طریق شناخته شده ترین صادرات آن: آشپزی عالی، ارتقا می دهند. این کتاب به غذاهای شهر به عنوان یک کل نگاه می کند و هیچ یک از تأثیرات قومی خوش طعم آن را فراموش نمی کند - فرانسوی، آمریکایی آفریقایی تبار، آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و غیره. در وعده های غذایی از جمله غذاهای شناخته شده مانند ریمولاد میگو، سالاد گوجه فرنگی کریول، سوپ لاک پشت، و پودینگ نان، مشارکت کنندگان طیف گسترده ای از مسائل را بررسی می کنند. مقالهها تاریخچه یخچال و یخ در شهر، رستورانهای معروف، مدارس آشپزی و تفاوتهای بین غذاهای Cajun و Creole را در نظر میگیرند. طرحهای زندگینامهای از مشاهیر نیواورلئان - از جمله مری لند، کورین دانبار، و لنا ریچارد - به داستانها شخصیت میبخشد. دستور پخت هر غذا یا نوشیدنی، برگرفته از کتاب های آشپزی تاریخی و سرآشپزهای معاصر، بسته را کامل می کند. آشپزی نیواورلئان نشان میدهد که چگونه مواد اولیه، قومیتها، آشپزها، سرآشپزها و مصرفکنندگان در طول زمان به هم نزدیک شدند تا شهر را به پایتخت آشپزی تبدیل کنند.
With contributions from Karen Leathem, Patricia Kennedy Livingston, Michael Mizell-Nelson, Cynthia LeJeune Nobles, Sharon Stallworth Nossiter, Sara Roahen, and Susan Tucker New Orleans Cuisine: Fourteen Signature Dishes and Their Histories provides essays on the unparalleled recognition New Orleans has achieved as the Mecca of mealtime. Devoting each chapter to a signature cocktail, appetizer, sandwich, main course, staple, or dessert, contributors from the New Orleans Culinary Collective plate up the essence of the Big Easy through its best-known export: great cooking. This book views the city's cuisine as a whole, forgetting none of its flavorful ethnic influences--French, African American, German, Italian, Spanish, and more. In servings of such well-recognized foods as shrimp remoulade, Creole tomato salad, turtle soup, and bread pudding, contributors explore a broad range of issues. Essays consider the history of refrigeration and ice in the city, famous restaurants, cooking schools, and the differences between Cajun and Creole cuisines. Biographical sketches of New Orleans's luminaries--including Mary Land, Corinne Dunbar, and Lena Richard--give personality to the stories. Recipes for each dish or beverage, drawn from historical cookbooks and contemporary chefs, complete the package. New Orleans Cuisine shows how ingredients, ethnicities, cooks, chefs, and consumers all converged over time to make the city a culinary capital.
Contents Foreword Acknowledgments SETTING THE TABLE IN NEW ORLEANS SAZERAC FRENCH BREAD SHRIMP REMOULADE OYSTERS ROCKEFELLER DAUBE GLACÉE TURTLE SOUP GUMBO TROUT AMANDINE RED BEANS AND RICE MIRLITON AND SHRIMP CREOLE TOMATO SALAD CREOLE CREAM CHEESE BREAD PUDDING CAFÉ BRÛLOT Sources Bibliography Contributors Index A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z